Voor trucks in alle soorten en maten leveren wij de banden!

Vanaf heden zijn wij naast Semperit ook Official Dealer van Falken Truck Tyres

In het transport is de kostprijs per kilometer van groot belang, evenals de prijskwaliteitverhouding van de banden en de serviceverlening. Omdat banden een aanzienlijke post innemen is het van groot belang een zo hoog mogelijk rendement uit de banden te halen. Het rendement is sterk afhankelijk van het dagelijks gebruik. Ons advies is dan ook maatwerk, want ieder gebruik stelt andere eisen aan uw banden.

Ook goed onderhoud zoals controle van de bandenspanning verlengt de levensduur van de banden aanzienlijk. Goed gemonteerde en gebalanceerde banden plus een perfecte uitlijning hebben een positieve invloed op de levensduur van uw truck en opleggerbanden. Met behulp van lasergestuurde apparatuur lijnen wij uw truck of oplegger vakkundig uit.

Als u binnen onze eigen regio met pech komt te staan kunnen wij u met één van onze servicewagens weer snel op weg helpen. Onze wagens worden ook ingezet om op locatie banden te vernieuwen en om wagenparkcontroles uit te voeren.

Omdat bandenpech zich niet alleen in onze eigen regio voordoet, zijn wij aangesloten bij een overkoepelende organisatie die in heel Europa uw bandenproblemen oplost.

IMG_6161LEAO Truckbanden nu verkrijgbaar in 28 verschillende maten en door grote voorraad snel leverbaar.

Vraag naar ons assortiment en wij maken een passende scherpe prijs voor u.