Tire Trimmer

Een eind aan trillende banden en hoge afrolgeluiden

Moderne auto’s worden uitgevoerd met steeds grotere velgen met lagere banden. Tevens worden de ophangingen steeds lichter uitgevoerd. Door dit samenspel kunnen de banden van de auto een onregelmatige slijtage gaan vertonen. Dit heet cuppen of ook wel zaagtandslijtage. Deze vorm van slijtage geeft in de auto een irritant geluid alsof er een wiellager kapot is. Ook ontstaan trillingsproblemen, zelfs na optimaal balanceren!

De oplossing hiervoor is de Tire Trimmer. Met deze machine is het mogelijk om de banden van zowel truck als luxe perfect rond te “trimmen” waardoor er een optimaal comfort ontstaat.

Met de Tire Trimmer wordt de band op de originele velg getrimd waardoor een 100% ronde band / velg combinatie ontstaat en trillingen en afrolgeluid worden verbannen. Het trimmen van de band heeft bovendien een positief effect op het aantal kilometers welke met de band gereden kan worden.

Voor slechts € 30,- per band kunnen wij dit voor u verzorgen, en kunt u weer veel stille kilometers met uw banden rijden.