Winterbanden actie bij Kruijthof Bandenservice

oktober 10, 2014 in Nieuws & Aanbiedingen

Bij aankoop van 4 stuks Falken HS449 winterbanden(15 en 16″) maakt u kans op 4 zwarte inter action licht metalen winter velgen,actie loopt t/m 31/10/2014

Schermafbeelding 2014-10-10 om 20.16.14

KAZET_kruijthof

TTI Falken AllSeason AS200 Testwinnaar 2013

november 7, 2013 in Nieuws & Aanbiedingen

AUBI_Titelstoerer_Falken

AUBI39Reifentest

AutoBild_Sticker_AS200

LEAO Truckbanden nu verkrijgbaar in 28 verschillende maten en snel leverbaar..

juni 20, 2013 in Nieuws & Aanbiedingen

IMG_6161LEAO Truckbanden nu verkrijgbaar in 28 verschillende maten en door grote voorraad snel leverbaar.

Vraag naar ons assortiment en wij maken een passende scherpe prijs voor u.

Falken EUROALL SEASON AS200 – de nieuwe all-season band voor alle weersomstandigheden

juni 18, 2013 in Nieuws & Aanbiedingen

image002

Het multitalent voor 365 dagen – de nieuwe all-season band van Falken biedt verbeterde tractie op een droge, natte, evenals ondergesneeuwde rijbaan, zonder qua comfort in te leveren. De EUROALL SEASON AS200 toont daarbij duidelijk verminderd rolgeruis en een kortere remweg. Vanaf juli 2013 wordt de band in totaal 27 verschillende maten bij de bandenhandelaar aangeboden.

De EUROALL SEASON AS200 is speciaal ontwikkeld voor de hoge eisen die gesteld worden door de Europese markt. De vier breedtes en diep ingesneden lengtegroeven zorgen voor een royale waterverdringing. Deze worden aangevuld met geraffineerd geplaatste dwarsgroeven voor optimale waterafvoer naar buiten. Het nieuw ontwikkelde rubbermengsel bevat naast een verhoogde verhouding aan silica een hoger aandeel aan styreengroepen, die zorgen voor buitengewone handling op een natte rijbaan. Bovendien beschikt de AS200 over een automatisch mechanisme voor verouderingsbescherming. Een verouderingsbeschermingsmiddel verspreidt zich van binnenuit naar het bovenste loopvlak en beschermt deze voor veroudering en agressieve milieu-invloeden gedurende de hele levensduur.

„De EUROALL SEASON AS200 is onze eerste all-season band en ideaal voor alle regio’s“, legt Markus Bögner uit, verkoopdirecteur Duitsland Falken Tyre Europe GmbH. „Bij de ontwikkeling van het rubbermengsel stond de verhouding tussen zeer goede handling op een nat en droog wegdek, en tegelijkertijd een uitgesproken kilometerprestatie op de voorgrond. En dat zo mogelijk onder alle rijcondities en weersomstandigheden.“

Ook beschikt de AS200 over de in Europa voorgeschreven M&S-markering op de zijflanken en het sneeuwvloksymbool voor toereikende wintertractie.

Over FALKEN High Performance Tyres:

Sinds vele jaren vormt de motorsport de basis voor de technologie en ontwikkeling van de FALKEN High-Performance-banden en de buitengewone rijeigenschappen ervan.

FALKEN racebanden bewijzen hun kwaliteit en prestatievermogen in de meest veeleisende raceseries ter wereld. Daartoe worden o.a. de Amerikaanse Le Mans Series gerekend, en vooral de legendarische 24-uurs-races op de Nürburgring.

Door de systematische evaluatie van de in de racesport opgedane ervaringen worden voortdurend nieuwe inzichten verkregen, die dan langs de kortste weg in de serieproductie hun toepassing vinden. Dit resulteert in voortreffelijke producten, die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen en zich in de internationale concurrentie sinds jaar en dag met succes bewijzen.